Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα ηχήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όλης της Ελλάδας, για να τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός!!!!!

Θα ακουστούν παιδικές φωνές και πάλι στις αυλές των σχολείων.....Παιδικά μάτια γεμάτα χαρά και αγωνία θα χαραχτούν και πάλι στις αναμνήσεις μας.....Μικρά χεράκια θα σφίξουν τα δικά μας.....Ωωω!!! Θεέ μου σ΄ευχαριστώ που με οδήγησες να ακολουθήσω το λειτούργημα της Νηπιαγωγού!!! Πόσες χαρές και πόσες συγκινήσεις μας περιμένουν την νέα αυτή χρονιά!!!

Περιμένω με ανυπομονησία να ανοίξω την αγκαλιά μου και να υποδεχτώ τους παλιούς και νέους μαθητές μας.....Να τους καλωσορίσουμε.....στο Ά Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Καλαμπακίου!!! τηνΠαρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2015, γύρω στις 9:15 μπροστά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στην αυλή του, για να γίνει ο Αγιασμός και στην συνέχεια να περάσουμε στο Νηπιαγωγείο, για να γνωριστούμε, και να συζητήσουμε......Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο Νηπιαγωγείο μας και να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Είμαστε η κ. Χρυσούλα, η κ. Κατερίνα και η κ.Κική και θα ταξιδέψουμε μαζί με τα παιδιά σας σε ένα δημιουργικό και φανταστικό ταξίδι στη γνώση.

 ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ

Έτοιμες οι πασχαλινές λαμπάδες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας!!!!! Φτιαγμένες με αγάπη ....με σκοπό την ενίσχυση του σ...