Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

ΓΡΑΦΩ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣτα πλαίσια της δράσης της ΔΔΕ. Δράμας “ Συνεργάζομαι και δημιουργώ”, το Γυμνάσιο Καλαμπακίου σε συνεργασία με το 1ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Καλαμπακίου, το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου, παραγματοποιησε μία τιμητική εκδήλωση προς το ιερό πρόσωπο της Μητέρας, συνήθεια, που κατά την Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας συνδυαζόταν με την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού.
Στην απλή και λιτή αυτή εκδήλωση με θέμα “ Μαμά, μανούλα, μητέρα”, που εμπνέεται από τις σταδιακά προσφιλείς προσφωνήσεις προς τη μητέρα, του βρέφους, του παιδιού και της ωριμότητας, συμμετείχαν 4 σχολεία, 6 εκπαιδευτικοί, πάνω από 60 μαθητές, με έκθεση ζωγραφικής, ποιήματα, δραματοποίηση κειμένων, θέατρο, ηλεκτρονικές δημιουργίες και προβολές.


Περάσαμε πολύ όμορφα, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε.......

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή και στην υπεύθυνη της διοργάνωσης  Κασκανιώτη Βλασία ΠΕ01, Γυμνάσιο Καλαμπακίου.

Το δικό μας Νηπιαγωγείο συμμετείχε με ένα βιντεάκι που φτιάξαμε με τα παιδιά....."γράφοντας ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΑΥΡΙΟ......

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ...ΚΥΡΙΑΚΗ 17/06/2018......ΚΑΙ ΩΡΑ 9:15π.μ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...