Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Καλή Σχολική χρονιά!!!!!

 


Ο Αγιασμός στο 1ο Νηπιαγωγείο Καλαμπακίου θα γίνει μαζί με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου την Δευτέρα στις 10.15 στις 13 Σεπτεμβρίου 2021...στον προαύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπακίου.
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:00

 Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας καθώς και η παρουσία ενός συνοδού για κάθε παιδί. 

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου. Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη  βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ......ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΑΣΜΟΥ). 




ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου